Acer anunță o nouă tableta de 7 inch: noul Iconia B1, un device entry level cu preț de 129 dolari

Autor:  | Publicat în:  Acer 851 ori
<b>Acer anunță o nouă tableta de 7 inch: noul Iconia B1, un device entry level cu preț de 129 dolari</b>Acer a început prematur anunțurile de produse noi lansate la CES 2014. Astăzi vedem cum firma asiatică anunță un nou device de buget, o tabletă entry level din gama Iconia B1, dar sub forma unei noi generații. Noua tabletă costă 129.99 dolari...

Acer a început prematur anunțurile de produse noi lansate la CES 2014. Astăzi vedem cum firma asiatică anunță un nou device de buget, o tabletă entry level din gama Iconia B1, dar sub forma unei noi generații. Noua tabletă costă 129.99 dolari și mai multe detalii aflați mai jos.

Acer Iconia Tab B1-710 nu schimba foarte multe față de predecesorul de anul trecut și vine cu un procesor dual core cu frecvența de 1.3 GHz. Nu este clară încă originea acestui CPU, dar speculațiile afirmă că e vorba despre un MediaTek, ceea ce pare plauzibil. știm și că ecranul său de 7 inch folosește tehnologie OGS (One Glass Solution), dar din păcate nu îi cunoaștem rezoluția.

Acer anunță o nouă tableta de 7 inch: noul Iconia B1, un device entry level cu preț de 129 dolari

Terminalul integrează 1 GB RAM, vine cu 16 GB memorie internă, slot microSD și o singură cameră, dar integrată în zona frontală. Capacitatea bateriei nu este specificată, dar Acer promite 5 ore de utilizare pe acest model. în ce privește designul, avem de-a face cu clasică tableta de 7 inch, dar una care integrează un difuzor frontal ce promite o acustică destul de bună.

Acest gadget rulează Android 4.2.1 Jelly Bean și va sosi în State în această lună și probabil în curând și în Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×