BLU Products Vivo 4.65 HD, o rudă îndepărtată a lui Allview P6 Stony, cu preț de 300 de dolari

2.184 ori
<b>BLU Products Vivo 4.65 HD, o rudă îndepărtată a lui Allview P6 Stony, cu preț de 300 de dolari</b>Mai apare din când un telefon, de obicei din Asia care oferă cam același pachet de dotări ca și un model celebru, doar ca la un preț mult mai mic. în cazul de față, terminalul din imaginea de mai jos este noul venit, BLU Product Vivo 4.65 HD

Mai apare din când un telefon, de obicei din Asia care oferă cam același pachet de dotări ca și un model celebru, doar ca la un preț mult mai mic. în cazul de față, terminalul din imaginea de mai jos este noul venit, BLU Product Vivo 4.65 HD, candidând la titlul de smartphone-ul cu numele cel mai neinspirat pus vreodată, după părerea mea.

Aparent ar mai fi existat un model de acest gen, sub titulatura de Vivo 4.3, iar acesta este urmașul său. Avem de-a face cu un telefon cu ecran HD Super AMOLED de 4.65 inch, care dă și numele acestui device, plus Android 4.0 și un procesor dual core Cortex A9 de 1.2 GHz. Alte dotări includ 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli și trebuie să aflați că acest telefon costă 300 de dolari la liber și va sosi pe piața în luna ianuarie. Permiteți-mi să nu fiu impresionat de acest device, deoarece în China vom găsi și un super telefon Xiaomi la preț mai mic, cu procesor quad core la pachet.

Nu pot să nu remarc faptul că Vivo 4.65 HD are un procesor MediaTek și că e un terminal dual SIM, amintind astfel destul de mult de modelele de telefoane Allview de la noi. Zilele trecute am văzut un Allview P6 Stony și arăta exact ca acest terminal, deci e posibil ca modelele să fie înrudite sau să aibă un producător chinez în comun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×