Acer F1, gata de lansare pe 6 octombrie, pret sub 500 $

Autor:  | Publicat în:  Acer 947 ori
<b>Acer F1, gata de lansare pe 6 octombrie, pret sub 500 $</b>Acer F1 este inca unul dintre smartphone-urile care ruleaza Windows Mobile 6.5 si care va fi lansat in data de 6 octombrie. Prezent in cateva imagini scapate neoficial pe web pana acum, terminalul va face parte din primul val de handseturi WM 6.5 care vor...

Acer F1 este inca unul dintre smartphone-urile care ruleaza Windows Mobile 6.5 si care va fi lansat in data de 6 octombrie. Prezent in cateva imagini scapate neoficial pe web pana acum, terminalul va face parte din primul val de handseturi WM 6.5 care vor sosi pe piata luna viitoare.

F1 este un terminal promitator, in special datorita specificatiilor, care includ un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, un display touchscreen de 3.8 inchi, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si o camera de 5 megapixeli cu autofocus. Handsetul Acer, vine si cu un accelerometru, suport pentru conectivitate quad band GSM, tri band HSPA si jack audio de 3.5 mm.

In plus, acest smartphone suporta si WiFi, iar la capitolul memorie, el vine cu 512 MB ROM si 256 MB RAM. In Marea Britanie, pretul lui Acer F1 va fi de 482 de dolari, destul de rezonabil pentru un handset cu astfel de specificatii. In afara de acest telefon, Acer mai pregateste si primul sau model bazat pe Android, care va sosi tot in 2009.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×