LG Chocolate BL20, intr-un prim clip promotional (video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.815 ori
<b>LG Chocolate BL20, intr-un prim clip promotional (video)</b>Cel mai nou telefon din seria Black Label, LG Chocolate BL20 este prezentat intr-un clip promotional pe care il puteti viziona mai jos, primul pentru acest model: Terminalul LG, este foarte subtire si compact, vine cu suport 3G si este considerat un...

Cel mai nou telefon din seria Black Label, LG Chocolate BL20 este prezentat intr-un clip promotional pe care il puteti viziona mai jos, primul pentru acest model:

Terminalul LG, este foarte subtire si compact, vine cu suport 3G si este considerat un succesor direct al primului model Chocolate creat vreodata. Tastele sale navigationale sunt touch-sensitive, iar la fel sunt si cele laterale, care permit modificarea volumului. LG BL20 foloseste interfata specifica producatorului asiatic, S-Class 3D, cu mici diferente in acest caz fata de modelele pe care le stiam deja.

Printre tastele virtuale ale telefonului se numara si una pentru trecerea de la un widget la altul, iar clipul ne mai prezinta si camera noului Chocolate, dotata cu senzor de 5 megapixeli, blitz LED si lentila Schneider-Kreuznach. Am fost placut surprinsi sa aflam si ca acest handset vine cu o functie numita Text Scan, care permite utilizatorului sa fotografieze notite scrise.

Ce parere aveti despre clipul promotional al lui BL20? Un succes sau pur si simplu un promo normal?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×