Qualcomm pare a pregăti un succesor pentru procesorul Snapdragon 652; o listare Zauba indică acest lucru

855 ori
<b>Qualcomm pare a pregăti un succesor pentru procesorul Snapdragon 652; o listare Zauba indică acest lucru</b>Mulțumită unei listări din partea site-ului Zauba.com ce urmărește importurile ajunse în India, descoperim astăzi faptul că cei de la Qualcomm au în program testarea unei versiuni de tip succesor pentru procesorul Snapdragon 652 chip foarte apreciat

În cursul acestui an au fost lansate numeroase terminale mobile cu procesor Qualcomm Snapdragon 652 la bord, un chip din zona upper mid-range ce nu a dezamăgit la capitolul performanțe. Astăzi descoperim prin intermediul unei listări din partea site-ului Zauba.com faptul că producătorul american de chipset-uri ar pregăti o variantă de tip succesor pentru acest procesor, unul ce este evaluat aici la suma de 51 dolari.

Qualcomm Snapdragon 652

Noua versiune Snapdragon 652 aduce o configurație octa-core compusă din 4 nuclee tactate la 2.0 GHz și alte 4 nuclee tactate la 1.4 GHz. Cel mai interesant detaliu de aici este faptul că procesorul suportă display-uri cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli, dar și până la 8 GB memorie RAM DDR4.

Se pare că în India au ajuns 58 astfel de unități ale noului procesor, acestea având o valoare totală de 2958 dolari. Aflăm totodată și că denumirea acestui nou chip este MSM8976SG, semn că într-adevăr este vorba despre un succesor, Snapdragon 652 fiind numit MSM8976. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×