Acer planuieste sa vanda 2.5 milioane de smartphone-uri in 2010

Autor:  | Publicat în:  Acer 3.345 ori
<b>Acer planuieste sa vanda 2.5 milioane de smartphone-uri in 2010</b>Desi este un brand proaspat intrat pe piata smartphone-urilor, Acer are planuri mari pentru anul viitor, anuntand ca vrea sa livreze 2, pana la 2.5 milioane de smartphone-uri. Cel putin asa afirma Aymar de Lencquesaing, presedintele sectiunii mobile a...

Desi este un brand proaspat intrat pe piata smartphone-urilor, Acer are planuri mari pentru anul viitor, anuntand ca vrea sa livreze 2, pana la 2.5 milioane de smartphone-uri. Cel putin asa afirma Aymar de Lencquesaing, presedintele sectiunii mobile a companiei, citat de Dow Jones Newswires.

Acesta este doar inceputul unui plan mai maret al brandului, iar oficialul Acer a mai afirmat ca producatorul doreste sa castige un loc printre primele 5 companii care vand smartphone-uri, promitand sa vanda nu mai putin de 20 de milioane de unitati pana in 2014. Compania planuieste sa isi lanseze smartphone-urile in China, ca parte a strategiei de extindere.

Ultima oara cand acest brand intra in atentia noastra, aflam ca Acer va lansa 10 modele  noi de handseturi in 2009, dintre care 9 vor fi bazate pe Windows Mobile si unul pe Google Android. Va reamintim ca Acer este cel de-al treilea cel mai mare producator de computere, deci resursele sale de creatie sunt destul de mari si aspiratiile sale in legatura cu piata smartphone-urilor pot fi considerate realiste.

via wmpoweruser

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×