LG GD910, ceasul telefon in actiune, in mod videoconferinta (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 4.937 ori
<b>LG GD910, ceasul telefon in actiune, in mod videoconferinta (Video)</b>Ceasul telefon LG GD910 este deja popular, fiind mentionat foarte des de publicatiile de specialitate, chiar daca handsetul nu a fost lansat inca. El urmeaza sa intre pe piata britanica in luna august, dar pana atunci putem sa il urmarim in actiune in...

Ceasul telefon LG GD910 este deja popular, fiind mentionat foarte des de publicatiile de specialitate, chiar daca handsetul nu a fost lansat inca. El urmeaza sa intre pe piata britanica in luna august, dar pana atunci putem sa il urmarim in actiune in clipul de mai jos:

Functia de videoconferinta este testata de catre cei de la Orange UK si trebuie sa mentionam ca terminalul sta bine la capitolul video streaming, dar mai prost in ce priveste calitatea audio a conferintei. Practic, LG foloseste tehnologia webcamurilor din anii 90, portata la incheietura utilizatorului de  ceas-telefon din secolul 21.

Va reamintim ca LG GD910 vine cu un display TFT touchscreen, cu diagonala de 1.43 inchi si rezolutie de 176 x 220 pixeli, Bluetooth 2.0 cu A2DP, o camera CIF, cu rezolutie de 352 x 288 pixeli si o camera secundara penru videoconvorbiri. Terminalul este rezistent la apa, vine cu suport text to speech, un MP3 player si o baterie Li-ion care rezista 2 ore in mod convorbire.

via engadgetmobile

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×