Acer pregateste 8, pana la 10 smartphone-uri pentru 2010; modele Android si WinMo

Autor:  | Publicat în:  Acer 3.873 ori
<b>Acer pregateste 8, pana la 10 smartphone-uri pentru 2010; modele Android si WinMo</b>Trebuie sa recunoastem ca smartphone-ul Liquid A1 al celor de la Acer a fost departe de a fi impresionant, iar daca acest gros handset cu ecran touch v-a dezamagit, aflati ca mai sunt sperante pentru 2010. Aparent Acer ar pregati 8, pana la 10 modele de...

Trebuie sa recunoastem ca smartphone-ul Liquid A1 al celor de la Acer a fost departe de a fi impresionant, iar daca acest gros handset cu ecran touch v-a dezamagit, aflati ca mai sunt sperante pentru 2010. Aparent Acer ar pregati 8, pana la 10 modele de smartphone-uri pentru anul viitor.

Noile terminale vor rula atat Android, cat si Windows Mobile, iar handseturile vor fi mult mai echilibrate decat modelele initiale. Dintre telefoanele lansate de Acer in 2009, doar Liquid A1 ruleaza Google Android, in vreme ce restul terminale ruleaza Windows Mobile. Producatorul de PC-uri a inteles destul de tarziu ca Android este foarte popular in ultima vreme, astfel ca il va folosi mai des la bordul produselor sale.

A1 Liquid

In ce priveste Acer Liquid A1, el va fi pus in vanzare in urmatoarea saptamana. Telefonul soseste cu un display capacitiv touchscreen WVGA de 3.5 inchi, suport Bluetooth 2.0 + EDR, HSDPA, WiFi b/g, GPS si o camera de 5 megapixeli. Exista si vesti proaste, de vreme ce producatorul a facut underclocking procesorului Snapdragon de 1 GHz de pe modelul Liquid, care acum functioneaza la 768 MHz.

Acer A1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×