Problemele cu balansul albului lovesc din nou! Astazi, Motorola Droid, HTC Touch HD si Nokia N97

2.122 ori
<b>Problemele cu balansul albului lovesc din nou! Astazi, Motorola Droid, HTC Touch HD si Nokia N97</b>Dupa ce aflam ca HTC HD2 are tendinte a afisa misterioase pete rosii in centrul imaginii fotografiate, daca fotografiati o coala alba, iata ca alte smartphone-uri populare o iau pe urmele terminalului WM 6.5. Este vorba de predecesorul sau, HTC Touch HD,...

Dupa ce aflam ca HTC HD2 are tendinte a afisa misterioase pete rosii in centrul imaginii fotografiate, daca fotografiati o coala alba, iata ca alte smartphone-uri populare o iau pe urmele terminalului WM 6.5. Este vorba de predecesorul sau, HTC Touch HD, dar si de modele rivale, cum ar fi Nokia N97 sau Motorola Droid.

Mai jos puteti vedea cum arata un test al balansului de alb pe un HTC Touch HD:

Apoi, in imaginile de mai jos, acelasi test se aplica lui Motorola Droid si lui Nokia N97, primul prezentand clasicele pete rosii, in vreme ce nici modelul Nokia nu sta prea roz. Interesant este faptul ca handseturile LG, Samsung si Sony Ericsson nu au probleme de acest gen (telefoanele Sony Ericsson au bugurile lor, dar nu la capitolul camera, ci software).

White balance cu probleme

Sa fi gasit oare companiile neafectate de aceste buguri solutia ideala pentru balansului albului sau o tehnologie salvatoare?

Whita balance cu problema

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×