Launcher-ul pregătit de Google pentru noile smartphone-uri Nexus este deja disponibil spre descărcare

2.634 ori
<b>Launcher-ul pregătit de Google pentru noile smartphone-uri Nexus este deja disponibil spre descărcare</b>Chiar ieri vă informam cu privire la faptul că Google lucrează la un nou launcher, unul pregătit pentru smartphone-urile Nexus ce vor fi lansate în această toamnă. Deși părea că software-ul nu va fi disponibil prea curând spre descărcare, iată că deja se

Printre numeroasele știri de ieri referitoare la mult-așteptatul debut al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, s-a strecurat și o informație foarte interesantă ce ne dezvăluia că Google pregătește un launcher special pentru smartphone-urile Nexus ce sunt așteptate în această toamnă. Vedeam interfața și funcțiile acestui software prin intermediul unor gif-uri explicative, iar astăzi descoperim că aplicația este deja disponibilă spre descărcare.

Launcher Nexus

Acest launcher poate fi descărcat urmând acest link, și funcționează pe versiunile recente ale sistemului de operare Android - fiind testat aparent pe Android Marshmallow și pe versiunea beta Android 7.0. După cum vă spuneam ieri, sunt introduse aici câteva elemente noi de interacțiune, cum este cazul meniului de aplicații ce nu mai are un buton propriu-zis, ci o modalitate diferită de a-l accesa.

Launcher Nexus

Lista cu aplicațiile și jocurile instalate pe dispozitv va fi afișată odată cu realizarea unui gest de tip swipe de jos în sus, sau prin apăsarea unei mici iconițe în formă de săgeată ce este plasată central pe ecran. De asemenea, avem și un nou widget ce înlocuiește pe cel Google Search, dar și noi animații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×