Acer pregătește un eveniment de presă pe data de 23 aprilie în New York

549 ori
<b>Acer pregătește un eveniment de presă pe data de 23 aprilie în New York</b>Deși &icirc;n cadrul show-ului Mobile World Congress cei de la Acer au venit cu o serie de produse interesante, ca și modelele Liquid Z520 și Liquid Jade Z, se pare că producătorul mai are ceva pregătit pentru noi.&nbsp; &nbsp; Aceștia tocmai au...

Deși în cadrul show-ului Mobile World Congress cei de la Acer au venit cu o serie de produse interesante, ca și modelele Liquid Z520 și Liquid Jade Z, se pare că producătorul mai are ceva pregătit pentru noi.

Aceștia tocmai au dezvăluit o invitație de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 23 aprilie în New York. Ținând cont de faptul că la MWC nu am văzut nici un flagship Acer, acesta ar putea fi subiectul principal al evenimentului programat pentru luna imediat următoare.

Din câte ne dezvăluie această imagine, Acer invită presa tech din New York pentru a prezenta soluțiile și dispozitivele mobile din portofoliu. Rămâne de văzut dacă în următoarele săptămâni vom avea parte și de câteva scăpări cu noul terminal dezvoltat de către Acer. Mă aștept la un device de tip smartphone cu display FHD, difuzoare stereo și poate Android 5.0.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×