Evolio Neos, păreri despre device și comportamentul său după o perioadă mai îndelungată de utilizare

1.612 ori
<b>Evolio Neos, păreri despre device și comportamentul său după o perioadă mai îndelungată de utilizare</b>La sf&acirc;rșitul lunii decembrie, imediat după ce colegul meu Alex termina recenzia smartphone-ului Evolio Neos, am luat &icirc;n primire device-ul pentru a-l testa pe o perioadă &icirc;ndelungată de timp, mai precis pentru aproximativ 3 luni....

La sfârșitul lunii decembrie, imediat după ce colegul meu Alex termina recenzia smartphone-ului Evolio Neos, am luat în primire device-ul pentru a-l testa pe o perioadă îndelungată de timp, mai precis pentru aproximativ 3 luni. În acest timp am putut vedea cum se descurcă telefonul într-o utilizare de zi cu zi, și cum iese acesta în evidență.

Ce mi-a plăcut în mod special la Evolio Neos a fost alura sa subțire și design-ul adoptat de către acestea, capacul spate mat fiind o inserție foarte bine gândită. De asemenea, nu doar aspectul lui Neos îl face un telefon atractiv în marja de preț la care este vândut, ci și pachetul său hardware compus dintr-un procesor quad-core și 1 GB memorie RAM.

Aceste dotări însoțite de către display-ul IPS cu luminozitate ridicată compun pachetul perfect pentru cineva ce dispune de un buget restrâns care vrea să aibă parte totuși de specificații destul de bune. Am utilizat Evolio Neos pentru navigarea pe web, funcții sociale, gaming ocazional, cât și redare audio.

Evolio Neos

Sunetul redat de difuzor este spre surprinderea mea unul foarte tare și clar, lucru întâlnit și în folosirea sa cu o pereche de căști stereo. Și camera de 8 megapixeli integrată este un plus ținând cont de faptul că prețul terminalului este de doar 499 lei. Deși bateria telefonului necesită un timp îndelungat de încărcare, aceasta m-a ținut chiar și 2 zile în condițiile în care l-am folosit ca telefon secundar.

Per total pot spune că Evolio Neos este un terminal ce își merită banii cheltuiți pe acesta, punând la socoteală și prezența suportului dual-SIM și a tehnologiei A-GPS, respectiv Glonass ce ne oferă o mai mare precizie în navigarea GPS. Legat de partea software, am apreciat faptul că primim un Android în mare parte stock cu doar câteva aplicații preinstalate.

Evolio Neos

Evolio a promis că în acest an modelul Neos va primi update la Android 5.0 Lollipop, anunț ce poate constitui un motiv destul de bun pentru care să alegem un astfel de smartphone. Ca o concluzie finală, consider că Evolio Neos oferă multe pentru bani puțini, lucru pe care nu multe telefoane o fac. Specificții și alte date tehnice găsiți pe site-ul Evolio.

Evolio Neos

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×