LG G4 se afișează în noi imagini randate; putem admira terminalul și din lateral

1.133 ori
<b>LG G4 se afișează în noi imagini randate; putem admira terminalul și din lateral</b>După fotografia randată cu LG G4 ce a fost dezvăluită ieri de către @OnLeaks, iată că astăzi acesta ne oferă alte materiale cu modelul &icirc;n cauză pregătit de sud-coreeni. Observăm din nou forma ușor curbată a device-ului, dar și cum...

După fotografia randată cu LG G4 ce a fost dezvăluită ieri de către @OnLeaks, iată că astăzi acesta ne oferă alte materiale cu modelul în cauză pregătit de sud-coreeni. Observăm din nou forma ușor curbată a device-ului, dar și cum arată noul flagship din lateral, respectiv din partea frontală.

Privit din față, LG G4 adoptă același panou cu margini foarte subțiri ale ecranului, o cameră selfie wide, dar și o margine de mari dimensiuni situată sub ecran. Potrivit unor zvonuri din Coreea, succesorul lui LG G3 ar putea sosi cu un display cuprins între 5.3 - 5.7 inch a cărui rezoluție ar putea ajunge la 2.880 x 1.620 pixeli.

Aceste noi imagini ne mai dezvăluie și faptul că vom avea parte de acces la baterie prin intermediul unui capac spate înlăturabil, butoane de control plasate pe spate, o cameră foto cu bliț dual-LED și un modul laser pentru autofocus.

Din punct de vedere al design-ului, avem în fața noastră o combinație dintre smartphone-ul curbat G Flex 2 și modelul flagship din 2014, LG G3. Totuși, trebuie să luăm aminte și de faptul că randările de mai sus nu prezintă versiunea finală a terminalului LG G4. Cum vi se pare această combinație gândită pentru noul flagship?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×