LG G4 se afișează în noi imagini randate; putem admira terminalul și din lateral

Autor:  | Publicat în:  LG 1.101 ori
<b>LG G4 se afișează în noi imagini randate; putem admira terminalul și din lateral</b>După fotografia randată cu LG G4 ce a fost dezvăluită ieri de către @OnLeaks, iată că astăzi acesta ne oferă alte materiale cu modelul &icirc;n cauză pregătit de sud-coreeni. Observăm din nou forma ușor curbată a device-ului, dar și cum...

După fotografia randată cu LG G4 ce a fost dezvăluită ieri de către @OnLeaks, iată că astăzi acesta ne oferă alte materiale cu modelul în cauză pregătit de sud-coreeni. Observăm din nou forma ușor curbată a device-ului, dar și cum arată noul flagship din lateral, respectiv din partea frontală.

Privit din față, LG G4 adoptă același panou cu margini foarte subțiri ale ecranului, o cameră selfie wide, dar și o margine de mari dimensiuni situată sub ecran. Potrivit unor zvonuri din Coreea, succesorul lui LG G3 ar putea sosi cu un display cuprins între 5.3 - 5.7 inch a cărui rezoluție ar putea ajunge la 2.880 x 1.620 pixeli.

Aceste noi imagini ne mai dezvăluie și faptul că vom avea parte de acces la baterie prin intermediul unui capac spate înlăturabil, butoane de control plasate pe spate, o cameră foto cu bliț dual-LED și un modul laser pentru autofocus.

Din punct de vedere al design-ului, avem în fața noastră o combinație dintre smartphone-ul curbat G Flex 2 și modelul flagship din 2014, LG G3. Totuși, trebuie să luăm aminte și de faptul că randările de mai sus nu prezintă versiunea finală a terminalului LG G4. Cum vi se pare această combinație gândită pentru noul flagship?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×