LG G4 se afișează în noi imagini randate; putem admira terminalul și din lateral

Autor:  | Publicat în:  LG 1.032 ori
<b>LG G4 se afișează în noi imagini randate; putem admira terminalul și din lateral</b>După fotografia randată cu LG G4 ce a fost dezvăluită ieri de către @OnLeaks, iată că astăzi acesta ne oferă alte materiale cu modelul &icirc;n cauză pregătit de sud-coreeni. Observăm din nou forma ușor curbată a device-ului, dar și cum...

După fotografia randată cu LG G4 ce a fost dezvăluită ieri de către @OnLeaks, iată că astăzi acesta ne oferă alte materiale cu modelul în cauză pregătit de sud-coreeni. Observăm din nou forma ușor curbată a device-ului, dar și cum arată noul flagship din lateral, respectiv din partea frontală.

Privit din față, LG G4 adoptă același panou cu margini foarte subțiri ale ecranului, o cameră selfie wide, dar și o margine de mari dimensiuni situată sub ecran. Potrivit unor zvonuri din Coreea, succesorul lui LG G3 ar putea sosi cu un display cuprins între 5.3 - 5.7 inch a cărui rezoluție ar putea ajunge la 2.880 x 1.620 pixeli.

Aceste noi imagini ne mai dezvăluie și faptul că vom avea parte de acces la baterie prin intermediul unui capac spate înlăturabil, butoane de control plasate pe spate, o cameră foto cu bliț dual-LED și un modul laser pentru autofocus.

Din punct de vedere al design-ului, avem în fața noastră o combinație dintre smartphone-ul curbat G Flex 2 și modelul flagship din 2014, LG G3. Totuși, trebuie să luăm aminte și de faptul că randările de mai sus nu prezintă versiunea finală a terminalului LG G4. Cum vi se pare această combinație gândită pentru noul flagship?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×