Acer Stream, telefonul Android cu procesor de 1 GHz, prezentat oficial (Video)

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.664 ori
<b>Acer Stream, telefonul Android cu procesor de 1 GHz, prezentat oficial (Video)</b>Acer tocmai a prezentat un nou terminal Android, modelul Stream, pe care il puteti admira in actiune in clipul de mai jos. Acest handset ruleaza Android 2.1 si foloseste faimosul chipset Qualcomm Snapdragon, de 1 GHz. Acer Stream incorporeaza un display...

Acer tocmai a prezentat un nou terminal Android, modelul Stream, pe care il puteti admira in actiune in clipul de mai jos. Acest handset ruleaza Android 2.1 si foloseste faimosul chipset Qualcomm Snapdragon, de 1 GHz.

Acer Stream incorporeaza un display AMOLED touch de 3.7 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, o camera de 5 megapixeli cu suport pentru captura video 720p, 512 MB RAM, 2 GB memorie interna si un slot pentru carduri microSD. Handsetul va sosi la pachet cu un card de 8 GB, iar la capitolul conectivitate, el va oferi suport Bluetooth, HSDPA, GPS si WiFi b/g/n.

Ceea ce scoate in evidenta acest terminal este faptul ca el suporta output HDMI, UPnP si DLNA, dar si interfata sa customizata de Acer. Aceasta din urma poate fi vazuta in actiune in urmatorul clip:

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×