Apple depaseste Microsoft la capitolul valoare pe piata, devine cea mai mare companie tech

1.914 ori
<b>Apple depaseste Microsoft la capitolul valoare pe piata, devine cea mai mare companie tech</b>Apple a reusit recent sa depaseasca Microsoft, devenind cea mai mare companie tech, in vreme ce gigantul din Redmond se afla inca in cautarea unei directii pentru segmentul sau mobil. Suntem siguri ca iPad si iPhone au contribuit la aceasta evolutie....

Apple a reusit recent sa depaseasca Microsoft, devenind cea mai mare companie tech, in vreme ce gigantul din Redmond se afla inca in cautarea unei directii pentru segmentul sau mobil. Suntem siguri ca iPad si iPhone au contribuit la aceasta evolutie.

Vestea a venit la mijlocul saptamanii, cand actiunile Apple au crescut cu 2.8%, iar compania a atins valoarea pe piata de 222 miliarde de dolari, in vreme ce Microsoft a scazut la 219 miliarde. Aceasta inversare de roluri are drept motiv inovatiile aduse pe piata de Apple, dar si cele care vor urma. Daca  Microsoft ne-a oferit in acest an terminalele Kin One, Two si Windows Phone 7, ei bine Apple are o serie impresionanta de produse ce vor fi lansate in curand.

Apple va debuta pe piata advertisingului, prin intermediul servicului iAd, apoi va lansa si un nou iPhone, platforma iPhone OS 4 (cu multitasking), noi MacBook-uri si poate chiar un serviciu de streaming media, dupa cum afirma speculatiile. Cum va raspunde Microsoft acestor inovatii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×