Ulefone Paris dar și alte trei device-uri produse de compania chineză, au parte de reduceri speciale în perioada 4 - 11 noiembrie

650 ori
<b>Ulefone Paris dar și alte trei device-uri produse de compania chineză, au parte de reduceri speciale în perioada 4 - 11 noiembrie</b>Ulefone este un brand despre care ați mai auzit aici pe Mobilissimo, o companie de origine chineză ale cărui produse se remarcă at&acirc;t printr-un pachet hardware high-end, c&acirc;t și printr-un design foarte atractiv. Totodată, și prețul...

Ulefone este un brand despre care ați mai auzit aici pe Mobilissimo, o companie de origine chineză ale cărui produse se remarcă atât printr-un pachet hardware high-end, cât și printr-un design foarte atractiv. Totodată, și prețul reprezintă principalul punct de atracție pentru device-urile dezvoltate de către Ulefone.

În perioada 4 - 11 noiembrie, cei de la EverBuying.net ne aduc reduceri speciale pentru 3 dintre smartphone-urile Ulefone, dar și pentru smartwatch-ul Uwear. Pentru că tot am ajuns la acest purtabil, aflați că device-ul de față este vândut la un preț de doar 23 dolari, mai precis pentru suma de ~ 92 lei.

Ca și dotări, acest smartwatch sosește cu display capacitiv 2.5D de 1.44 inch (128 x 128 pixeli), cu o baterie Li-Ion de 220 mAh, și cu certificare IP65 pentru rezistență la apă. La capitolul design nu putem să nu remarcăm faptul că ceasul se aseamănă extrem de mult cu Apple Watch. Aflați că Ulefone uWear este compatibil cu iOS și Android.

Ulefone Paris dar și alte trei device-uri produse de compania chineză, au parte de reduceri speciale în perioada 4 - 11 noiembrie

Ajungem la categoria smartphone, unde ni se propune modelul Ulefone Paris, un terminal cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core MediaTek MT6753 pe 64-bit tactat la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și cu 16 GB de stocare la pachet, spațiu ce poate fi mărit folosind un card microSD de până la 128 GB.

Vom primi suport dual-SIM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor OmniVision și deschidere f1/.8, un senzor frontal de 5 megapixeli pentru selfie-uri și o baterie de 2.250 mAh. Ulefone Paris costă doar 130 dolari în perioada mai sus menționată ~ 525 lei. 

Ulefone Paris dar și alte trei device-uri produse de compania chineză, au parte de reduceri speciale în perioada 4 - 11 noiembrie

În oferta EverBuying.net îl regăsim și pe Ulefone Be Pro 2, telefon de tip phablet ce dispune de un panou HD IPS de 5.5 inch, protejat de Gorilla Glass 3, și de un procesor quad-core Mediatek MT6753 pe 64-bit. Primim 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Camera foto principală aleasă, este un senzor de 8 megapixeli ce prin intermediul unei tehnologii de interpolare poate realiza fotografii de 13 megapixeli. La fel se întâmplă și cu senzorul frontal de 5 megapixeli ce fotografiază la o rezoluție de 8 mpx. Acest model este unul de tip dual-sim ce oferă și o baterie de 2600 mAh. Prețul său este de 113 dolari ~ 456 lei.

Ulefone Paris dar și alte trei device-uri produse de compania chineză, au parte de reduceri speciale în perioada 4 - 11 noiembrie

Pentru final am păstrat cel mai bine dotat smartphone de pe listă, și anume modelul Ulefone Be Touch 2. Din punct de vedere hardware ni se oferă un panou Full HD IPS de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, scanner de amprente, un procesor octa-core Mediatek MT6752 de 1.7 GHz și suport microSD de până la 64 GB.

Telefonul ne oferă conectivitate dual-SIM, 4G LTE, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. Bateria de pe acest model este o unitate de 3050 mAh ce vine și cu tehnologia de încărcare rapidă la pachet. Aflați că Ulefone Be Touch 2 poate fi achiziționat la prețul de 180 dolari începând de mâine ~ 727 lei.

La costul produselor mai sus menționate, se vor adăuga ulterior și taxele vamale, subiect despre care v-am vorbit chiar aici. Atât telefoanele, cât și ceasul Ulefone uWear pot fi achiziționate de pe site-ul EverBuying.net în perioada 4 - 11 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×