IFA 2015: Samsung Gear S2 Classic hands-on - controlul analogic întâlneşte epoca digitală (Video)

1.378 ori
<b>IFA 2015: Samsung Gear S2 Classic hands-on - controlul analogic întâlneşte epoca digitală (Video)</b>Era de aşteptat că Samsung să găsească o reţeta de succes pentru smartwatch-uri, av&acirc;nd &icirc;n vedere că e compania care a lansat cele mai multe modele de purtabile de genul p&acirc;nă acum. Cu ocazia IFA 2015 am avut ocazia să vedem...

Era de aşteptat că Samsung să găsească o reţeta de succes pentru smartwatch-uri, având în vedere că e compania care a lansat cele mai multe modele de purtabile de genul până acum. Cu ocazia IFA 2015 am avut ocazia să vedem în acţiune noul model Gear S2 Classic, care combină controlul analogic cu cel digital.

Atunci când punem mâna prima oară pe acest smartwatch, avem senzaţia unui ceas standard, masculin, elegant şi fabricat din materiale premium. El este rotunjit şi are o margine rotativă din ceramică, dar şi o carcasa din oţel inoxidabil. Avem parte şi de un finisaj "gunmetal" şi o curea neagră din piele.

Samsung Gear S2 Classic

Acest model suportă comenzi vocale via S Voice şi vine cu procesor dual core de 1 GHz, 4 GB stocare, player muzical la bord, NFC. Gear S2 Classic oferă compatibilitate Samsung Pay şi 2-3 zile de viaţă a bateriei. Modelul Classic nu oferă şi o opţiune 3G, deci nu are slot SIM, că Gear S2 Sport de exemplu.

Samsung Gear S2 Classic

Aflaţi că acest model rulează cea mai nouă versiune de Tizen OS şi e compatibil cu orice telefon cu Android 4.4 la bord şi cu 1.5 GB RAM minim.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×