Achiziția Motorola de către Google a primit aprobarea finală

Autor:  | Publicat în:  Motorola 794 ori
<b>Achiziția Motorola de către Google a primit aprobarea finală</b>Comisia Europeană a finalizat ancheta sa cu referire la achiziția companiei Motorola de către Google. Au fost de acord cu fuziunea dintre cele două entități. Divizia Antitrust a Departamentului de Justiție din SUA a făcut un anunț similar la...

Comisia Europeană a finalizat ancheta sa cu referire la achiziția companiei Motorola de către Google. Au fost de acord cu fuziunea dintre cele două entități. Divizia Antitrust a Departamentului de Justiție din SUA a făcut un anunț similar la scurt timp. Comisia Europeană și departamentul din SUA au lucrat împreună spre a ajunge la această concluzie și nu uimește faptul că anunțurile s-au succedat rapid.

Durata mare de analiză poate fi datorată numeroaselor probleme juridice luate în calcul. Gândiți-vă numai la câte patente sunt în joc. Google a promis că se va purta echitabil în raport cu concurență vis-a-vis de folosirea celor 17.000 de patente primite odată cu fuziunea.

Google are undă verde în dezvoltarea Motorola. Vom vedea care sunt planurile lor pentru viitor și cum vor integra Motorola în raport cu Samsung, LG, Sony Ericsson, HTC.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×