Samsung Galaxy Tab 2 anunțat oficial, rulează Android 4.0, are preț accesibil (250 euro?!)

1.893 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 2 anunțat oficial, rulează Android 4.0, are preț accesibil (250 euro?!)</b>Samsung a anunțat ieri încă o tabletă din seria Galaxy Tab, dovedind că este la fel de neobosită și în 2012 ca și anul trecut când vine vorba de terminalele din această serie. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab 2, care are marele avantaj că...

Samsung a anunțat ieri încă o tabletă din seria Galaxy Tab, dovedind că este la fel de neobosită și în 2012 ca și anul trecut când vine vorba de terminalele din această serie. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab 2, care are marele avantaj că rulează Android 4.0, ceea ce nu putem spune despre nici o tabletă din portofoliul Samsung.

Acest model se vrea a fi un urmaș direct pentru primul Galaxy Tab, cel cu diagonală de 7 inch și nu aduce specificații cu un upgrade semnificativ. De asemenea, se zvonește că terminalul va sosi în Europa cu un preț de 250 de euro, cel puțin așa afirmă un blog italian, deși inițial circulase vestea că tableta va costa 450 de dolari. în aceste condiții, chiar și sosirea sa la un preț de 1400 de lei în România sună ca o perspectivă interesantă. Evident aceste prețuri fac referire la varianta WiFi, deoarece cea 3G costa automat mai mult.

Samsung Galaxy Tab 2 vine cu un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM, un display WSVGA de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli (PLS TFT LCD), Bluetooth 3.0, WiFi și o cameră de 3 megapixeli cu focus fix. Avem și o cameră frontală VGA la dispoziție, conectivitate HSPA+, A-GPS și 8/16/32 GB spațiu de stocare, completat de un slot pentru carduri microSD. Tableta oferă și o baterie de 4.000 mAh, măsoară 10.5 mm în grosime si aplica interfața TouchWiz peste Android Ice Cream Sandwich. Se pare că produsul va sosi pe piața în lună martie, conform Samsung.

Samsung Galaxy Tab 2 anunțat oficial, rulează Android 4.0, are preț accesibil (250 euro?!)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×