Samsung Galaxy Ace Duos a avut lansarea oficială În India

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.705 ori
<b>Samsung Galaxy Ace Duos a avut lansarea oficială În India</b>India, China și Rusia sunt piețele pe care am văzut multe lansări în ultima perioadă, înaintea altor zone considerate mai dezvoltate. Așa s-a întâmplat și cu Samsung Galaxy Ace Duos ce a fost adus oficial în India. &nbsp; Prețul său este de...

India, China și Rusia sunt piețele pe care am văzut multe lansări în ultima perioadă, înaintea altor zone considerate mai dezvoltate. Așa s-a întâmplat și cu Samsung Galaxy Ace Duos ce a fost adus oficial în India.

Prețul său este de 260 euro fără semnarea unui contract cu un operator de telefonie. Ciudat este că deși poartă particula Duos nu vorbim de un telefon dual-sim ci cu suport pentru tehnologiile GSM și CDMA. De aceea nici nu cred că va ajunge în țara noastră ci mai degrabă va fi importat în țările care au atât rețele CDMA cât și GSM, un exemplu ar fi China.

Specificațiile tehnice sunt identice cu cele de pe primul Samsung Galaxy Ace și doar bateria este schimbată. Va avea 1.650 mAh și nu doar 1.350 mAh ca la Galaxy Ace.

  • ecran de 3.5 inch cu rezoluție 320x480 pixeli;
  • procesor de 832 MHz;
  • Android 2.3 Gingerbread;
  • cameră foto de 5 Megapixeli;
  • Wi-Fi b/g/n, bluetooth 3.0, microUSB.
⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×