Actualizarea la Android Pie pentru OnePlus 3 și OnePlus 3T este confirmată la nivel oficial

912 ori
<b>Actualizarea la Android Pie pentru OnePlus 3 și OnePlus 3T este confirmată la nivel oficial</b>Deși în general producătorii din zona smartphone oferă chiar și pentru flagship-uri doar 2 ani de actualizări software majore, există și unele companii care continuă suportul la acest capitol, un exemplu fiind OnePlus

Deși în general producătorii din zona smartphone oferă chiar și pentru flagship-uri doar 2 ani de actualizări software majore, există și unele companii care continuă suportul la acest capitol, un exemplu fiind OnePlus. Aflăm astăzi faptul că firma chineză tocmai ce a confirmat la nivel oficial faptul că actualizarea la Android 9.0 Pie destinată smartphone-urilor OnePlus 3 și OnePlus 3T este pe cale să fie livrată utilizatorilor.

OnePlus 3t

Confirmarea vine din partea lui David Y (Community Manager OnePlus), acesta afirmând că într-adevăr update-ul la noua versiune OS este în cărți pentru o lansare foarte curând. Totodată el spune că un beta Android Pie bazat pe HydrogenOS ar putea fi disponibil chiar începând din această săptămână pe telefoanele OnePlus 3/3T. 

Motivul pentru care aceste două smartphone-uri lansate în 2016 au "îmbătrânit" foarte bine stă în spatele cantității generoase de RAM oferite la acea vreme și anume 6 GB. Telefoanele debutau cu Android 6.0 Marshmallow și iată-le acum în prag de a fi actualizate la Android PIE! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×