Samsung Galaxy Note 9 actualizat azi la Android 9 Pie și One UI în România

3.141 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 actualizat azi la Android 9 Pie și One UI în România</b>Începutul săptămânii vine cu o veste bună pentru posesorii de terminale Samsung Galaxy Note 9 din România, și anume aceea că telefonul de față fiind actualizat acum la Android Pie + One UI și pe plan local. Actualizarea vine OTA

Începutul săptămânii vine cu o veste bună pentru posesorii de terminale Samsung Galaxy Note 9 din România, și anume aceea că telefonul de față fiind actualizat acum la Android Pie + One UI și pe plan local. Actualizarea sosește via OTA (over-the-air) și are o mărime de aproximativ 1592 MB, astfel că se recomandă descărcarea pachetului de update prin intermediul unei conexiuni wi-fi.

Galaxy Note 9 Update

Marea noutate din cazul de față este implementarea interfeței One UI care ușurează interacțiunea cu display-ul generos, astfel că elementele de UI care de regulă erau amplasate în zona superioară pot fi acum accesate ușor cu o singură mână, ceea ce este o veste bună pentru utilizatorii unui asemenea smartphone precum este Galaxy Note 9.

Galaxy Note 9 update

Sunt remarcate schimbări și în centrul de notificări, actualizări ale colecției de emoji-uri, patch-uri de securitate ce datează din ianuarie 2019, dar și implementarea unei teme cu fundal negru care ar trebui să contribuie și la economisirea de energie. Se oferă optimizări și pentru camera foto, galerie și agendă telefonică.

Vă amintim că Mobilissimo.ro testat ambele variante de Galaxy Note 9 (cu Exynos și Snapdragon), o recenzie detaliată fiind disponibilă chiar aici. Pe Note 9 îl găsiți la un preț de 3.599 lei în oferta PCGarage!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×