Xiaomi Mi A3 așteptat cu scanner de amprente integrat în ecran; Și varianta Lite ar putea beneficia de această dotare

1.580 ori
<b>Xiaomi Mi A3 așteptat cu scanner de amprente integrat în ecran; Și varianta Lite ar putea beneficia de această dotare</b>Încet-încet și smartphone-urile din segmentul mid-range încep a beneficia de tehnologii regăsite de regulă pe flagship-uri, un exemplu fiind scanner-ul de amprente integrat în ecran. Samsung Galaxy A50 este un terminal recent

Încet-încet și smartphone-urile din segmentul mid-range încep a beneficia de tehnologii regăsite de regulă pe flagship-uri, un exemplu fiind scanner-ul de amprente integrat în ecran. Samsung Galaxy A50 este un terminal recent din această categorie care beneficiază de un asemenea feature, iar în perioada următoare și Xiaomi are în plan să anunțe trei smartphone-uri cu această dotare la bord.

Xiaomi ce-i drept mai are un smartphone mid-range cu scanner de amprente integrat în ecran, acela fiind Xiaomi Mi 9 SE, dar de această dată vorbim și despre modele Android One. Descoperirea a fost făcută de către XDA-Developers și aflăm că firma chineză a început testarea hardware a 3 noi device-uri cunoscute sub numele de cod "pyxis", "bamboo_sprout", respectiv "cosmos_sprout".

Aparent ultimele 2 de aici sunt modele Android One și nu ar fi exclus să fie vorba despre Xiaomi Mi A3 și Mi A3 Lite. Cât despre "pyxis", sunt șanse mari ca acesta să fie varianta cu MIUI a lui Mi A3, un posibil Mi 7X destinat pieței din China. Toate cele 3 smartphone-uri menționate aici sunt testate cu "fod", ceea ce înseamnă "fingerprint on display" - așadar scanner de amprente integrat în ecran. 

Device-urile de față au camere selfie de 32 mpx și aflăm că Mi A3/Mi 7X ar putea sosi cu procesor Snapdragon 710, în vreme ce Mi A3 Lite are rezervat un cipset Snapdragon 675. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×