Adio Lumia? CEO-ul Microsoft, Satya Nadella stabileşte strategia pentru următorul an fiscal, anunţă

2.140 ori
<b>Adio Lumia? CEO-ul Microsoft, Satya Nadella stabileşte strategia pentru următorul an fiscal, anunţă</b>CEO-ul Microsoft, Satya Nadella a trimis angajaţilor Microsoft un memo intern &icirc;n care subliniază punctele cheie pe care compania va trebui să le abordeze &icirc;n strategia pe următorul an fiscal. El subliniază şi că trebuie luate nişte...

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella a trimis angajaţilor Microsoft un memo intern în care subliniază punctele cheie pe care compania va trebui să le abordeze în strategia pe următorul an fiscal. El subliniază şi că trebuie luate nişte decizii grele, care vor afecta zonele ce nu funcţionează bine la Microsoft.

Aici intră şi secţiunea Devices, cea care în trimestrul 3 fiscal al anului 2015 a înregistrat pierderi de 4 milioane de dolari. Între timp divizia Devices a fuzionat cu cea Windows, iar cu câteva zile în urma aflăm că Stephen Elop şi alte 3 persoane din managementul de top părăseau Microsoft. În 2014 Satya Nadella anunţa tăierea a 18.000 de joburi la Microsoft, parte a unei restructurări majore ce se afla încă în desfăşurare.

Revenind la acel memo, el a ajuns la toţi cei 118.000 angajaţi Microsoft, subliniind idei despre cultura corporate şi "One Microsoft". Satya nu îşi uită originile şi insistă mult pe evoluţia segmentului Cloud. Ideea că segmentele care nu merg bine să fie supuse la decizii dure ar putea fi o aluzie la casarea seriei Lumia. Microsoft ar putea renunţa la Windows Phone în totalitate, mai ales că abordarea sa mobila ce vină odată cu Windows 10 este cam vagă.

E posibil că viitorul să aducă soluţii Microsoft răspândite pe iOS şi Android, iar Windows 10 Mobile şi versiunile ulterioare să existe doar pentru a bifa o alernativa pe piaţă. Recent a apărut şi zvonul despre posibilitatea de a rula Windows 10 Mobile şi pe terminale Android, extinzând acoperirea acestei platforme. Reţineţi că speculaţiile cu privire la casarea seriei Lumia si a lui Windows Phone sunt doar atât, speculaţii şi nu avem date clare încă.

Totuşi de vreme ce Nadella a vorbit despre zonele ce nu merg bine, iar Devices e una din ele, trebuie umblat aici. Personal sunt curios cum va arăta varianta touch a lui Office pe Windows 10... Voi ce părere aveţi, va fi Lumia sacrificată pe altarul lui cloud, Xbox şi Windows 10?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×