Samsung lucrează la noii baterii Lithium-Ion ce promit dublarea autonomiei oferită de cele actuale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 882 ori
<b>Samsung lucrează la noii baterii Lithium-Ion ce promit dublarea autonomiei oferită de cele actuale</b>Unul dintre cele mai populare smartphone-uri la ora actuală din portofoliul celor de la Samsung, este și modelul Galaxy S6, terminal care &icirc;nsă sosește cu o baterie destul de mică țin&acirc;nd cont de faptul că ecranul QHD foarte luminos...

Unul dintre cele mai populare smartphone-uri la ora actuală din portofoliul celor de la Samsung, este și modelul Galaxy S6, terminal care însă sosește cu o baterie destul de mică ținând cont de faptul că ecranul QHD foarte luminos mănâncă o mare parte din energie. Totuși, pe viitor ne-am putea aștepta la baterii mult mai generoase.

Potrivit unui raport, inginerii Samsung au dezvoltat o nouă tehnologie pentru bateriile Lithium-Ion ce promite dublarea autonomiei oferită de actualele modele. Aflați că aceștia au folosit un anod de silicon și un strat mai gros de grafit pentru îmbunătățirea densității și longevității bateriei.

În cadrul exeperimentelor desfășurate, s-a constatat faptul că o baterie de acest tip va oferi de 1.5 - 1.8 ori mai multă autonomie comparativ cu o unitate similară din telefoanele noastre actuale. Totuși, șansele ca noile baterii să ajungă pe viitorul flagship din seria Galaxy, sunt destul de slabe, tehnologia fiind la stadiul de proiect.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×