BlackBerry pregăteşte un telefon rezistent la bacterii, destinat spitalelor

1.088 ori
<b>BlackBerry pregăteşte un telefon rezistent la bacterii, destinat spitalelor</b>John Chen, CEO BlackBerry a declarat recent &icirc;n cadrul unei vizite la un spital din Toronto că firma pe care o conduce va dezvolta un smartphone rezistent la bacterii. Acesta va fi destinat mediului medical, fiind foarte util &icirc;n condiţiile...

John Chen, CEO BlackBerry a declarat recent în cadrul unei vizite la un spital din Toronto că firma pe care o conduce va dezvolta un smartphone rezistent la bacterii. Acesta va fi destinat mediului medical, fiind foarte util în condiţiile în care 20, până la 30% dintre microbi se transfera între degete şi telefoane.

La ora actuală există tablete rezistente la microbi, dar de telefoane de genul nu prea am auzit. Soluţiile şi hardware-ul BlackBerry erau populare în mediul guvernamental, iar acum canadienii vor să cucerească şi mediul medical. Ideea este că medicii şi asistentele să aibă un device mai puţin de dezinfectat. Între timp BlackBerry a colaborat cu Cisco şi ThoughtWire pentru a oferi doctorilor de la spitalul Richmond Hill un sistem de alerte şi mesagerie portabil.

Telefoanele mobile sunt privite drept mari purtatori de bacterii în spitale şi reprezintă o problemă, mai ales că bolnavii nu vor să se despartă de ele. Şi medicii trebuie să îşi şteargă telefoanele cu alcool înainte să intre în camera unui pacient. Încă nu e totuşi foarte clar cât de eficienta e această metodă pentru dezinfectare şi regula cu alcoolul nu e mereu aplicată, nici măcar de doctori.

De aceea un telefon rezistent la bacterii e necesar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×