Al doilea telefon Android branduit Vodafone, modelul 945 si un nou venit, Vodafone 953, acum oficiale

2.948 ori
<b>Al doilea telefon Android branduit Vodafone, modelul 945 si un nou venit, Vodafone 953, acum oficiale</b>Vodafone tocmai a anuntat 2 noi terminale mobile: al doilea sau telefon Android (Vodafone 945) si un handset cu specificatii modeste (Vodafone 553). Primul handset poate fi admirat in imaginea de mai jos, iar specificatiile lui Vodafone 945 le aflati in...

Vodafone tocmai a anuntat 2 noi terminale mobile: al doilea sau telefon Android (Vodafone 945) si un handset cu specificatii modeste (Vodafone 553). Primul handset poate fi admirat in imaginea de mai jos, iar specificatiile lui Vodafone 945 le aflati in urmatoarele randuri:

Iata ce ne rezerva acest nou model Android:

  • OS: Android 2.1
  • Display: 3.2 inchi, WQVGA, 240 x 400 pixeli, touchscreen capacitiv
  • Conectivitate: WiFi, HSDPA, GPS, Bluetooth
  • Camera: 5MP, blitz
  • Memorie: 300 MB interna, slot microSD

In ce priveste handsetul Vodafone 553, acesta este prezent in imaginea de mai jos si va sosi probabil la un pret mai accesibil. Avem de-a face cu un combo ecran touch-tastatura QWERTY glisanta. Nu va asteptati la vreun OS deosebit pe acest terminal, ci la o platforma simplista si Opera Mini 5 preinstalat.

Vodafone 553

Dotarile acestui model mai includ si o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, radio FM si un slot pentru carduri microSD. Preturile noilor terminale nu sunt cunoscute, dar aflam ca ele vor fi disponibile pe piata in perioada sarbatorilor de iarna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×