Google Pixel (Sailfish) primește noi randări din partea unui fabricant de carcase

771 ori
<b>Google Pixel (Sailfish) primește noi randări din partea unui fabricant de carcase</b>Smartphone-ul Google Pixel este din nou în centrul atenției astăzi, și asta ca urmare a unor noi randări proaspăt ajunse pe web. Acestea provin din partea unui fabricant de carcase și ne prezintă terminalul din mai toate unghiurile. Design-ul este în mare

Ieri am văzut un clip la 360 grade ce ne prezenta smartphone-ul Google Pixel (Sailfish) din toate unghiurile, iar astăzi este momentul să aruncăm o privire asupra unor noi randări pentru produsul în cauză al cărui debut este programat pentru data de 4 octombrie. Imaginile provin din partea unui fabricant de carcase și ne prezintă atât accesoriul cu pricina, cât și noul smartphone pregătit de către Google în parteneriat cu taiwanezii de la HTC.

Google Pixel

Design-ul produsului este în mare cunoscut, fiind vorba despre un corp metalic unibody ce include și o zonă specială din sticlă pe partea din spate, chiar în dreptul camerei foto. Pentru că se renunță la brandingul Nexus, de acum înainte vom regăsi inscripționată pe handset-urile Google, litera G în partea de jos. Aici regăsim și scanner-ul de amprente, iar telefonul ar putea să ne ofere și difuzoare stereo.

Google Pixel

Încă nu este sigur dacă și versiunea phablet numită Google Pixel XL va adopta acest design, sau dacă există o alternativă mai interesantă din punct de vedere estetic. Ambele terminale sunt așteptate cu procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu 4 GB memorie RAM și cu senzori foto de 12 megapixeli.

Google Pixel

Google Pixel

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×