Alcatel 3V îşi dezvăluie ecranul FullView într-un clip promoţional; Avem şi randări şi specificaţii

1.063 ori
<b>Alcatel 3V îşi dezvăluie ecranul FullView într-un clip promoţional; Avem şi randări şi specificaţii</b>Din câte am aflat în ultima săptămână, se pare că cei de la Alcatel vor sosi cu tolba plină de noutăți în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018, acolo unde îl vor aduce și pe Alcatel 3V. Acesta va fi un terminal de buget

Alcatel este una dintre companiile producătoare de telefoane care aleg cu predilecţie MWC sau IFA pentru prezentările de terminale noi. Deja ştiam că au planuri măricele pentru MWC, cu modele 18:9 pregătite şi handset-uri entry level, dar şi unele unităţi high end. În afară de Alcatel 1, 3 şi 5 va sosi şi un Alcatel 3V, care şi-a dezvăluit dotările într-un clip promoţional.

Alcatel 3V

Zvonacul Roland Quandt a fost prolific în ultima vreme şi acum ne prezintă acest smartphone nou. Acesta ar fi un model de buget, care a primit un teaser la CES şi acum e gata de debut la MWC, cu un ecran FullView 18:9 la bord. Are o diagonală de 6 inch, un spate curbat cu panou 3D şi o cameră duală. Oferă şi deblocare facială, are scanner de amprente în spate şi se va găsi în 3 variante de culoare: albastru, negru sau auriu.

Alcatel 3V

Quandt a postat şi o listă cu specificaţii în care se menționează 2 GB RAM, 16 GB stocare, procesor MediaTek şi o baterie de 3000 mAh. Telefonul măsoară 8.05 mm în grosime, cântăreşte 155 de grame, ceea ce este excelent la o diagonală de 6 inch şi are o cameră de 12 MP + 2 MP în spate, cu interpolare la 16 MP. Rulează Android Oreo şi oferă o rezoluţie Full HD+.

Amazon Franţa a listat din greşeală acest model, la preţul de 190 de euro. Alcatel va mai anunţa şi un model 3C la MWC 2018, dar şi un Alcatel 5, care va costa 230 de euro. Acela va avea un ecran de 5.7 inch 18:9 şi baterie de 3000 mAh. Materialul video promoțional poate fi urmărit aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×