Alcatel va aduce panouri 18:9 și pe telefoanele entry-level; modelele Alcatel 1, Alcatel 3 și Alcatel 5 așteptate la MWC 2018

1.058 ori
<b>Alcatel va aduce panouri 18:9 și pe telefoanele entry-level; modelele Alcatel 1, Alcatel 3 și Alcatel 5 așteptate la MWC 2018</b>În loc să lanseze noile sale smartphone-uri în cadrul târgului de tehnologie CES 2018, cei de la Alcatel au decis să păstreze debutul pentru sfârșitul lunii februarie atunci când are loc Mobile World Congress. Vom vedea aduse la fața locului

Dintr-un motiv sau altul cei de la Alcatel au decis să nu dezvăluie la CES 2018 noua sa gamă de telefoane, optând pentru un soi de preview pentru aceste modele care vor debuta oficial abia la finalul lunii viitoare în cadrul Mobile World Congress. Printre acestea se află Alcatel 1, Alcatel 3 și nu în ultimul rând varianta cu cele mai bune dotări numită Alcatel 5. 

Alcatel 1X

În imaginea de mai sus îl vedeți pe cel mai accesibil telefon din această serie și anume Alcatel 1X, terminal ce va sosi cu design unibody și materiale premium după cum menționează producătorul în comunicatul de presă. Sunt incluse la bord și alte lucruri interesante precum un sistem de autentificare facială, scanner de amprente și după cum se poate remarca un ecran cu aspect 18:9.

Alcatel 3V

Următorul de pe listă este Alcatel 3V, un smartphone care la rândul său ne aduce un ecran cu aspect 18:9, cameră duală în spate și totodată un panou spate glossy ce arată destul de bine. Va exista și o variantă numită Alcatel 3C ceva mai diferită care ne va aduce o singură cameră foto în spate după cum se poate observa din galeria de imagini de mai jos.

Potrivit zvonurilor apărute online acesta va oferi un ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și aspect 18:9, un procesor MediaTek MT8321 la bord, 16 GB de stocare și o cameră foto selfie de 5 megapixeli. Va avea o baterie de 3000 mAh, Android Nougat preinstalat și aparent numai 1 GB de RAM. Va costa doar 120 dolari! 

Alcatel 5

Nu în ultimul rând va exista și Alcatel 5, vârful de gamă din lista de față care va opta pentru un design tare interesant și cumva diferit față de ce vedem pe piață în acest moment. S-a decis păstrarea marginii de sus unde avem senzorii și earpiece-ul, în vreme ce restul de 3 laturi sunt acoperite aproape edge-to-edge de ecran. Acesta va costa în jur de 300 dolari și câștigă puncte bonus pentru look!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×