Alcatel 995, smartphone One Touch cu Android 4.0 de la francezi!

2.790 ori
<b>Alcatel 995, smartphone One Touch cu Android 4.0 de la francezi!</b>Iată că în sfârșit Alcatel lasa în urma definitia seriei One Touch și intră în segmentul high end prin intermediul modelului Alcatel 995. Acesta este un smartphone ce rulează Android 2.3 Gingerbread și pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp;...

Iată că în sfârșit Alcatel lasa în urma definitia seriei One Touch și intră în segmentul high end prin intermediul modelului Alcatel 995. Acesta este un smartphone ce rulează Android 2.3 Gingerbread și pe care îl puteți vedea mai jos.

Se pare că Alcatel ar avea și intenția să producă terminale Android 4.0 Ice Creăm Sandwich la un moment dat, conform unor declarații recente. în ce îl privește pe Alcatel 995, acesta vine cu un display de 4.3 inchi cu rezoluție ridicată, un procesor de 1.4 GHz de origine necunoscută și o cameră de 5 megapixeli cu bliț, plus o cameră frontală de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri.

Designul amintește ușor de un HTC, iar în ce privește software-ul, Gingerbread va fi personalizat cu un carusel 3D și o interfata specifică producătorului francez. Alcatel dorește și ca noul său model să suporte Android 4.0 Ice Cream Sandwich, care va sosi sub formă de actualizare anul viitor. Rămâne de văzut și ce preț va avea acest model care sparge gheața high end pentru Alcatel.

Alcatel 995, smartphone One Touch cu Android 4.0 de la francezi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×