Problemele cu bateria ale lui iPhone 4S/iOS 5 confirmate, rezolvate de un viitor update

1.906 ori
<b>Problemele cu bateria ale lui iPhone 4S/iOS 5 confirmate, rezolvate de un viitor update</b>Apple a confirmat în sfârșit problemele cu bateria ale lui iPhone 4S, sau mai bine zis ale lui iOS 5, de vreme ce și posesorii de iPhone 4 cu noul OS au avut probleme similare. Apple promite că următoarea actualizare de iOS va rezolva toate aceste...

Apple a confirmat în sfârșit problemele cu bateria ale lui iPhone 4S, sau mai bine zis ale lui iOS 5, de vreme ce și posesorii de iPhone 4 cu noul OS au avut probleme similare. Apple promite că următoarea actualizare de iOS va rezolva toate aceste neajunsuri.

Gigantul din Cupertino afirma că un număr destul de mic de clienți a înregistrat astfel de probleme și că bugurile implicate în scăderea vieții bateriei vor fi corectate prin update-ul software lansat peste câteva săptămâni. Producătorul de iPhone și iPad nu a specificat care sunt exact acele buguri, dar cel mai probabil este vorba de sincronizarea iCloud și notificări.

iOS 5.0.1 va rezolva din problemele lui iOS 5 și va mai aduce câteva funcții precum gesturi multitasking pentru primul iPad, va îmbunătăți recunoașterea vocală pentru utilizatorii australieni și va rezolva și câteva probleme de securitate. Problema este că "în câteva săptămâni" utilizatorii de iPhone 4S ar putea să își piardă răbdarea cu bateriile slabe din cauza bugului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×