Oukitel C3 costă doar 63.25 dolari și ne aduce Android 6.0 + display HD de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Oukitel 954 ori
<b>Oukitel C3 costă doar 63.25 dolari și ne aduce Android 6.0 + display HD de 5 inch</b>Printre smartphone-urile recent lansate de către compania chineză Oukitel se află și modelul C3. Vorbim despre un terminal entry-level cu preț de doar 255 lei ce ne oferă un display HD IPS de 5 inch, 1 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 6.0

Din China sosesc aproape zilnic noi smartphone-uri foarte accesibile, compania Oukitel fiind renumită pentru produsele lansate pe piața asiatică. Printre noutățile din portofoliu se află și smartphone-ul Oukitel C3 care pentru doar 63.25 dolari ne pune la dispoziție un display HD IPS de 5 inch, dar și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow fără a fi aduse prea multe modificări la capitolul interfață.

Acest telefon este disponibil acum pe site-ul gearbest.com la precomandă, iar printre specificațiile sale mai regăsim un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, un chip grafic Mali-400MP, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare. Datorită slotului microSD, putem mări spațiul de stocare cu alți 32 GB.

Primim și o cameră foto de 5 megapixeli la pachet, senzor care mulțumită tehnologiei de interpolare poate realiza fotografii la o rezoluție de 8 megapixeli în schimb. Alături se află un bliț LED, iar pe partea de captură selfie suntem întâmpinați de un senzor VGA ce poate captura fotografii la 1.3 megapixeli folosindu-se de același feature software.

 

Ca elemente de conectivitate regăsim aici WiFi 802.11 b/g/, Bluetooth 4.0, A-GPS, OTA, supor pentru două cartele SIM (2x MicroSIM), și conectivitate 3G. Este inclus desigur un jack audio de 3.5 mm și un port microUSB v2.0 pentru încărcarea device-ului și sincronizare date.

Oukitel C3 ne oferă la interiorul carcasei o baterie de 2000 mAh, iar ca design avem în cazul de față un produs foarte interesant. Deși vorbim despre un corp din policarbonat, acesta ne aduce o textură specială pentru capacul din spate - una ce imită acele tăieturi ale diamantelor. 

Pentru doar 255 lei, îl considerăm pe Oukitel C3 un smartphone bun de luat în seamă pentru o viitoare achiziție, mai ales de către cei cu buget limitat. Cu un display HD de 5 inch, dar și cu Android 6.0 Marshmallow la bord din fabrică, telefonul devine brusc foarte atractiv. Îl puteți comanda de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×