Oukitel C3 costă doar 63.25 dolari și ne aduce Android 6.0 + display HD de 5 inch

1.109 ori
<b>Oukitel C3 costă doar 63.25 dolari și ne aduce Android 6.0 + display HD de 5 inch</b>Printre smartphone-urile recent lansate de către compania chineză Oukitel se află și modelul C3. Vorbim despre un terminal entry-level cu preț de doar 255 lei ce ne oferă un display HD IPS de 5 inch, 1 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 6.0

Din China sosesc aproape zilnic noi smartphone-uri foarte accesibile, compania Oukitel fiind renumită pentru produsele lansate pe piața asiatică. Printre noutățile din portofoliu se află și smartphone-ul Oukitel C3 care pentru doar 63.25 dolari ne pune la dispoziție un display HD IPS de 5 inch, dar și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow fără a fi aduse prea multe modificări la capitolul interfață.

Acest telefon este disponibil acum pe site-ul gearbest.com la precomandă, iar printre specificațiile sale mai regăsim un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, un chip grafic Mali-400MP, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare. Datorită slotului microSD, putem mări spațiul de stocare cu alți 32 GB.

Primim și o cameră foto de 5 megapixeli la pachet, senzor care mulțumită tehnologiei de interpolare poate realiza fotografii la o rezoluție de 8 megapixeli în schimb. Alături se află un bliț LED, iar pe partea de captură selfie suntem întâmpinați de un senzor VGA ce poate captura fotografii la 1.3 megapixeli folosindu-se de același feature software.

 

Ca elemente de conectivitate regăsim aici WiFi 802.11 b/g/, Bluetooth 4.0, A-GPS, OTA, supor pentru două cartele SIM (2x MicroSIM), și conectivitate 3G. Este inclus desigur un jack audio de 3.5 mm și un port microUSB v2.0 pentru încărcarea device-ului și sincronizare date.

Oukitel C3 ne oferă la interiorul carcasei o baterie de 2000 mAh, iar ca design avem în cazul de față un produs foarte interesant. Deși vorbim despre un corp din policarbonat, acesta ne aduce o textură specială pentru capacul din spate - una ce imită acele tăieturi ale diamantelor. 

Pentru doar 255 lei, îl considerăm pe Oukitel C3 un smartphone bun de luat în seamă pentru o viitoare achiziție, mai ales de către cei cu buget limitat. Cu un display HD de 5 inch, dar și cu Android 6.0 Marshmallow la bord din fabrică, telefonul devine brusc foarte atractiv. Îl puteți comanda de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×