Alcatel One Touch Pop Fit și BOOMBand Life; două device-uri menite să ne mențină În formă (Retro MWC 2014 - Video)

1.279 ori
<b>Alcatel One Touch Pop Fit și BOOMBand Life; două device-uri menite să ne mențină În formă (Retro MWC 2014 - Video)</b>Pe lângă smartphone-urile lansate de Alcatel în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, aceștia au prezentat și două device-uri ce au ca principal scop monitorizarea activităților fizice zilnice. &nbsp; Primul astfel de device este un micuț...

Pe lângă smartphone-urile lansate de Alcatel în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, aceștia au prezentat și două device-uri ce au ca principal scop monitorizarea activităților fizice zilnice.

Primul astfel de device este un micuț smartphone numit Alcatel One Touch Pop Fit, terminal ce vine cu un display de un display de 2.8 inch cu rezoluție 240x320 pixeli, un procesor dual-core de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și o cameră foto de 2 megapixeli.

Alcatel One Touch Pop Fit și BOOMBand Life; două device-uri menite să ne mențină În formă (MWC 2014 - Video)

Cu toate acestea, atenția trebuie îndreptată mai mult pe funcționalitate și nu doar pe dotările hardware. Datorită dimensiunilor mici, Alcatel One Touch Pop Fit poate fi atașat cu ușurință la braț în timpul unor exerciții de jogging. De asemenea, terminalul vine cu o serie de senzori ce măsoară distanța parcursă, numărul de kilometri sau ritmul cardiac. Ca un bonus, Alcatel One Touch Pop Fit va dispune în pachet de o pereche de căști audio JBL și de 5 capace colorate de schimb.

Cel de-al 2-lea produs de fitness prezentat de Alcatel a fost brățara BOOMBand Life, gadget ce poate fi achiziționat pe albastru și roz. Acesta, prin intermediul unei aplicații APK instalate pe smartphone va putea monitoriza exercițiile fizice realizate, care mai apoi vor putea fi afișate pe ecranul smartphone-ului.

Alcatel BOOMBand Life

Alcatel BOOMBand Life poate monitoriza numărul de pași făcuți în fiecare zi, numărul de calorii arse, distanța parcursă sau chiar și durata somnului. De asemenea, aceasta oferă și extra-funcții cum ar fi un reminder pentru apelurile pierdute.

Alcatel BOOMBand Life

Device-ul dispune de o baterie care ar trebui să asigure o autonomie cuprinsă între 3 și 5 zile. în acest moment, Alcatel BOOMBand Life este compatibilă cu device-urile ce rulează Android 4.3 JellyBean și dispun de Bluetooth 4.0. Ne așteptăm ca prețurile să fie foarte accesibile atât pentru Alcatel One Touch Pop Fit, cât și pentru Alcatel BOOMBand Life.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×