Noul HTC One (M8) Își face apariția Într-o serie de bannere publicitare În UK

Autor:  | Publicat în:  HTC 892 ori
<b>Noul HTC One (M8) Își face apariția Într-o serie de bannere publicitare În UK</b>Din câte știm, peste aproximativ o săptămâna, mai precis pe data de 25 martie, cei de la HTC vor lansa noul succesor al modelului flaghsip de anul trecut, HTC One. Acesta se va numi The All New HTC One și va aduce pe lângă un display mai mare, și...

Din câte știm, peste aproximativ o săptămâna, mai precis pe data de 25 martie, cei de la HTC vor lansa noul succesor al modelului flaghsip de anul trecut, HTC One. Acesta se va numi The All New HTC One și va aduce pe lângă un display mai mare, și o cameră foto duală.

De curând, unii operatori din UK, cum ar fi Phone 4U au început să afișeze bannere în fața magazinelor cu Noul HTC One, semn că telefonul va ajunge aproape imediat la vânzare, modalitate prin care cei de la HTC speră ca utilizatorii să achiziționeze noul flagship HTC în detrimentul lui Galaxy S5, device ce va ajunge în magazine pe 11 aprilie.

Evenimentul de lansare al Noului HTC One va avea loc pe 25 martie în New York și Londra, moment în care vom vedea dacă acest device a mai păstrat și unele surprize pentru lansarea propriu-zisă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×