Vodafone va avea exclusivitate pentru comercializarea modelului auriu Samsung Galaxy S5

2.913 ori
<b>Vodafone va avea exclusivitate pentru comercializarea modelului auriu Samsung Galaxy S5</b>Lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei coreene Samsung a avut parte atât de reacții pozitive, cât și de reacții negative din partea publicului în special datorită design-ului adoptat, care...

Lansat luna trecută în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, noul flagship al companiei coreene Samsung a avut parte atât de reacții pozitive, cât și de reacții negative din partea publicului în special datorită design-ului adoptat, care nu se diferențiază prea mult față de vechea generație S4.

Astăzi aflăm că modelul auriu Samsung Galaxy S5 va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul operatorului Vodafone, urmând ca acesta să ajungă în magazine începând cu data de 11 aprilie. De asemenea, și comercianții români au dat startul de curând programului de precomandă ce poziționează modelul Galaxy S5 la un preț de aproximativ 3100 lei.

Samsung Galaxy S5 dispune de un display Full HD de 5.1 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Acesta vine și cu o serie de noi funcții printre care se numără scannerul pentru amprente digitale și senzorul pentru măsurarea ritmului cardiac. Samsung Galaxy S5 va fi disponibil și pe alb, negru sau albastru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×