Alianta HP-RIM (BlackBerry), inceputul unei noi ere?

1.786 ori
<b>Alianta HP-RIM (BlackBerry), inceputul unei noi ere?</b>Vestea zilei este cu siguranta parteneriatul dintre HP si Research in Motion (RIM), producatorul terminalelor BlackBerry. Avem de-a face cu o alianta strategica, cu scopul de a lansa solutii mobile de tip business pe platforma BlackBerry. Solutiile vor...

Vestea zilei este cu siguranta parteneriatul dintre HP si Research in Motion (RIM), producatorul terminalelor BlackBerry. Avem de-a face cu o alianta strategica, cu scopul de a lansa solutii mobile de tip business pe platforma BlackBerry.

Solutiile vor oferi suport pentru BlackBerry Enterprise Server 5.0 si reduc costurile operationale, imbunatatind si productivitatea. Primele rezultate ale colaborarii vor fi prezentate in cadrul showului Wireless Enterprise Symposium, din Orlando, SUA. Acestea sunt: HP CloudPrint pentru smartphone-urile BlackBerry si HP Operations Manager pentru BlackBerry Enterprise Server.

HP CloudPrint pentru smarphone-uri BlackBerry este o solutie bazata pe servicii web, care permite utilizatorilor sa printeze mailuri, documente si poze folosind un smartphone BlackBerry, oriunde s-ar afla utilizatorul. Serviciul permite printarea rapida pe cea mai apropiata imprimanta, fara a fi nevoie de drivere, ci doar de acces la Internet.

HP Operations Manager pentru BlackBerry Enterprise Server este un alt soft nou prezentat de HP in premiera, acesta urmand sa fie folosit la monitorizarea si administrarea ecosistemului de solutii BlackBerry, fie ele virtuale sau fizice. Ecosistemul include softuri, servere de email, baze de date si sisteme de operare specifice serverelor (Windows Server). Mai multe detalii gasiti aici .

[Via: Press.rim.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×