Nokia pune in vanzare telefonul N97, la pretul de 699 dolari

2.383 ori
<b>Nokia pune in vanzare telefonul N97, la pretul de 699 dolari</b>Recent Nokia N97 a devenit subiectul de discutii abordat de numerosi specialisti, in special din cauza procesorului sau dezamagitor, cu o frecventa de putin peste 400 MHz. Iata ca acum smartphone-ul este disponibil prin precomanda, pe un site special...

Recent Nokia N97 a devenit subiectul de discutii abordat de numerosi specialisti, in special din cauza procesorului sau dezamagitor, cu o frecventa de putin peste 400 MHz. Iata ca acum smartphone-ul este disponibil prin precomanda, pe un site special creat de Nokia, pe care il puteti vizualiza la aceasta adresa .

Site-ul este interactiv si va va prezenta functiile lui N97, handset pe care il puteti rezerva la pretul special de 699 dolari. Ce diferenta este intre impactul avut initial de vestea aparitiei lui N97 si relativa nepasare de acum, pe fondul crizei economice si a tot mai vehementelor articole care critica handsetul.

Daca Nokia N86 a dezamagit publicul care astepta un cameraphone performant de la Nokia, in ciuda senzorului sau de 8 megapixeli, ei bine N97 reprezinta o dezamagire pentru cei care asteptau un rival pentru terminalele HTC Touch sau chiar o alternativa pentru iPhone. Va spala oare N98 pacatele predecesorului sau?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×