Un nou BlackBerry Storm la orizont, gata de a cuceri publicul de masa?

1.528 ori

Nici nu se asternuse bine calmul dupa succesul lui BlackBerry Storm si deja producatorul canadian Research in Motion planuieste o versiune next-gen a hitului sau cu ecran touch, conform celor de la Reuters. Co-CEO-ul companiei, Jim Balsillie a enuntat...

Nici nu se asternuse bine calmul dupa succesul lui BlackBerry Storm si deja producatorul canadian Research in Motion planuieste o versiune next-gen a hitului sau cu ecran touch, conform celor de la Reuters.

RIM pregateste Storm 2

Co-CEO-ul companiei, Jim Balsillie a enuntat dorinta companiei de a crea un succesor pentru Storm si de a-l lansa cat de curand. De asemenea, oficialul a afirmat ca peste jumatate dintre cei 25 de milioane de clienti RIM fac parte din categoria publicului non-corporate. Balsillie a mentionat ca Storm, care a primit atat recenzii foarte bune, cat si dezamagitoare, a fost un succes rasunator pentru RIM, in privinta vanzarilor.

RIM face o miscare riscanta, lansand terminale destinate publicului de masa, dar asta nu inseamna ca va renunta la segmentul business, unde concurenta e mai acerba, din cauza lui iPhone si in curand si a lui Palm Pre. Cum poti face un handset business mai atractiv? Prin inplementarea unor functii multimedia si softuri audio/video, plus un touchscreen, pentru a te inscrie in trend. Canadienii au urmat aceasta reteta si o vor mai urma se pare, prin intermediul lui Storm 2.

BlackBerry-urile sunt comercializate de nu mai putin de 475 de operatori wireless si parteneri de distributie in peste 160 de tari. Veniturile celor de la RIM au crescut in ultimul trimestru cu 84%, ajungand la 3.46 miliarde de dolari.

[Via: Reuters.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×