Allview A9 Plus este primul telefon cu Android Go al braşovenilor; Costă sub 400 lei!

1.711 ori
<b>Allview A9 Plus este primul telefon cu Android Go al braşovenilor; Costă sub 400 lei!</b>Astăzi brașovenii de la Allview au anunțat pe neașteptate lansarea lui A9 Plus, primul telefon din portofoliu care adoptă platforma Android GO. Vă reamintim că aceasta este destinată telefoanelor cu hardware slab și că avem practic de-a face

Allview a intrat în rândul companiilor ce lansează telefoane cu Android GO, prin debutul lui Allview A9 Plus. Acesta dă o şansă celor cu buget restrâns să acceseze funcţionalitatea lui Android Oreo într-o variantă mai lite. Avem detalii mai jos.

Allview A9 Plus

Primul model Android Oreo (Go Edition) al braşovenilor vine cu un ecran 18:9, 1 GB RAM şi variante lite ale aplicaţiilor consacrate de pe Android. E vorba despre YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Toate au nevoie de mai puţină putere de procesare, ocupă mai puţină memorie şi fac trafic mai mic de date.

Allview A9 Plus

Allview A9 Plus costă 369 lei şi vine pe negru sau auriu. Are un ecran de 5.34 inch cu rezoluţie de 960 x 480 pixeli şi cu panou 2.5D. Foloseşte un procesor quad core Cortex A7, 8 GB stocare şi are şi slot microSD. În spate găsim o cameră de 8 MP cu autofocalizare, iar în faţă o cameră de 2 MP. Avem parte şi de scanner de amprente şi o baterie de 2500 mAh.

Acesta este un telefon dual SIM, cu greutate de 147 de grame şi talie de 10.1 mm. Conexiunea sa merge până la 3G, deci nu are 4G, iar portul conector este un microUSB 2.0. Rămâne doar să îl testăm pentru a vedea ce beneficii aduce Android GO.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×