Concurs TP-Link Archer C5 AC1200: Iată cum puteți câștiga un super router gigabit dual-band

2.209 ori
<b>Concurs TP-Link Archer C5 AC1200: Iată cum puteți câștiga un super router gigabit dual-band</b>Dacă erați în căutarea unui nou concurs, ați nimerit la fix pentru că astăzi dăm startul unuia ce presupune câștigarea unui super router de la TP-Link și anume modelul Archer C5 AC1200. Acesta este un router dual-band de tip gigabit ce atinge

Astăzi este o zi ceva mai specială pentru că dăm și startul unui nou concurs aici pe Mobilissimo.ro. După cum ați remarcat încă din titlu punem la bătaie un router gigabit TP-Link Archer C5 AC1200, produs proaspăt sosit pe masa noastră de teste care va ajunge ulterior pe mâna unui cititor norocos. 

Produsul în cauză dispune de tehnologia Wireless AC care permite PC-ului sau laptop-ului să beneficieze de conexiuni de 3 ori mai rapide decât cele în tehnologia Wireless N. Se obțin viteze de până la 300 Mbps în banda de 2,4 GHz, respectiv 867 Mbps în banda de 5 GHz și astfel avem în față o alegere perfectă dacă streaming-ul HD și jocurile online se află pe lista noastră de priorități. 

Dispozitivul vine echipat cu 4 antene pentru un semnal stabil și o acoperire sporită, iar părinții vor fi fericiți să afle că acest router oferă și funcții de control parental, fiind utilizate cuvinte cheie pentru a crea o listă neagră și limita accesul asupra conținutului nedorit de pe internet.

Revenind totuși la concurs, tot ce aveți de făcut pentru a vă înscrie este să lăsați mai jos un comentariu în care să dezvăluiți care este viteza actuală pe care o obțineți cu routerul vostru. Comentariile primite la acest articol vor fi numerotate în funcție de momentul publicării pe site și folosind platforma random.org vom alege aleator numărul ce va desemna fericitul câștigător pe data de 5 iunie.

Vă urăm multă baftă!

PS. De nu doriți să lăsați soarta să decidă asupra norocului de a deține routerul, îl puteți cumpăra de pe eMAG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×