ASUS FonePad 7 ar putea fi o tabletă cu Android și procesor Intel, descoperită pe un site indonezian

1.437 ori
<b>ASUS FonePad 7 ar putea fi o tabletă cu Android și procesor Intel, descoperită pe un site indonezian</b>Nu doar FCC, autoritatea americană care aprobă device-uri pentru utilizare înainte de lansarea lor, scapa terminale pe web, ci și o autoritate similară din Indonezia. Site-ul japonez Ameblo a descoperit indicii cu privire la o nouă tableta ASUS pe...

Nu doar FCC, autoritatea americană care aprobă device-uri pentru utilizare înainte de lansarea lor, scapa terminale pe web, ci și o autoritate similară din Indonezia. Site-ul japonez Ameblo a descoperit indicii cu privire la o nouă tableta ASUS pe site-ul Postel, FCC-ul indonezian, care acorda certificări pentru utilizarea în rețelele wireless.

Este menționat în documentele oficiale modelul ASUS FonePad K004, listat pe 30 ianuarie 2013 în categoria "Tablet PC". ASUS nu a înregistrat acest nume în SUA și Europa deocamdată și rețineți că nu e vorba de un PadFone cu nume scris anapoda, ci de un device nou. Se pare totuși că numele de cod K004 se aplică unui product de care știam deja: ASUS ME371MB, o tabletă de 7 inch cu procesor Intel Atom Z2420 și Android 4.1 Jelly Bean.

ASUS FonePad 7 ar putea fi o tabletă cu Android și procesor Intel, descoperită pe un site indonezian

Acest model va sosi la MWC 2013, cu 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, GPS, WiFi și 3G și va fi disponibil în două variante de culoare: gri și auriu. Prețul sau ar trebui să fie în jurul valorii de 250 euro, până la 299 euro. FonePad 7 e de fapt ME371MG aparent, asta dacă nu cumva e o tabletă complet nouă cu CPU Intel și ecran de 7 inch. Ne vom lămuri la MWC 2013 despre ce e vorba peste doar câteva săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×