Allview anunță tableta cu caracteristici de netbook - AllDro 3 Speed T

1.633 ori
<b>Allview anunță tableta cu caracteristici de netbook - AllDro 3 Speed T</b>Allview a anunțat astăzi lansarea tabletei Alldro3 Speed T, un terminal cu design ergonomic care devine un netbook cu ajutorul unui dock cu tastatura integrată. Tableta rulează Android 4.0 ICS și vine cu un ecran touch IPS HD de 9.7 inch, cu...

Allview a anunțat astăzi lansarea tabletei Alldro3 Speed T, un terminal cu design ergonomic care devine un netbook cu ajutorul unui dock cu tastatura integrată. Tableta rulează Android 4.0 ICS și vine cu un ecran touch IPS HD de 9.7 inch, cu proporționare 4:3.

Terminalul se bazează pe un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, vine cu două camere foto, memorie flash de 16 GB, 1 GB RAM DDR3 și conectivitate la internet prin WiFi și 3G (via modem). îi puteți atașa lui AllDro 3 Speed T atât o tastatură, cât și un mouse și aflați că acest terminal folosește aplicații Office Suite care permit vizualizarea de documente și fișiere de calcul. Aveți și emailuri organizate în directoare, un editor foto și multe altele, pentru a suplini prezența unui netbook.

Tableta mai vine și cu Bitdefender Mobile Security preinstalat, petnru a proteja informațiile stocate în memoria sa. Browsingul web se realizează cu ușurință, beneficiind și de suport Flash Player și HTML 5 și video streaming fluent. Aveți și o cameră frontală VGA la dispoziție pentru videoconvorbiri prin Skype sau Yahoo. Alldro 3 Speed T are un design modern și este disponibilă într-o nuanță argintie cu trăsături fine. Tastatura devine foarte ușor o husă rezistența din aluminiu, cu rol de protecție pentru terminal.

Tableta costă 1299 lei și e disponibilă în magazinul online Allview și rețelele de magazine partenere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×