Așa ar putea arăta Facebook Phone - design concept În viziunea lui Michal Bonikowski

1.284 ori
<b>Așa ar putea arăta Facebook Phone - design concept În viziunea lui Michal Bonikowski</b>Se vorbește tot mai mult despre un Facebook Phone, pe fondul scăderii valorii acțiunilor Facebook și căutarea unei noi direcții a companiei. După cum probabil știți deja, Zuckerberg and co au cooptat deja câțiva oameni de baza de la Apple,...

Se vorbește tot mai mult despre un Facebook Phone, pe fondul scăderii valorii acțiunilor Facebook și căutarea unei noi direcții a companiei. După cum probabil știți deja, Zuckerberg and co au cooptat deja câțiva oameni de baza de la Apple, ingineri și foști designeri pentru a le crea telefonul. Acesta ar putea arăta cam că modelul imaginat de Michal Bonikowski, designerul care a creat următorul concept.

Acest Facebook Phone concept arată destul de realist și vine cu un display de 4.2 inch, plus o carcasă elegantă. Sincer vorbind, acest telefon mi se pare o combinație dintre designul HTC și cel Apple, ceea ce nu e ceva rău. Terminalul folosește un ecran Super AMOLED sau un SLCD 2, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 5 megapixeli cu suport pentru videoconvorbiri prin Facebook. Ca trăsătură de design, banda metalică lipită de zona camerei îmi amintește de lookul tabletei Toshiba Thrive, care avea la rândul său o bandă metalizată care lega cele două camere.

Terminalul creat de Michal vine și cu suport pentru încărcare prin inducție, folosind un dock special. Din câte văd există și 4 butoane capacitive în partea inferioară, care deși nu au simboluri familiare imprimate mă duc cu gândul la Android. Sunt sigur că undeva în următoarea jumătate de an Facebook va face o mutare pe zona de mobile, anunțând un terminal de acest gen. Vom vedea totuși vreodată și o tabletă Facebook?

Așa ar putea arăta Facebook Phone - design concept În viziunea lui Michal Bonikowski

Așa ar putea arăta Facebook Phone - design concept În viziunea lui Michal Bonikowski

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×