Allview detaliază campania "Răsfăț de vedetă"; iată cum puteți câștiga unul dintre cele 10 pachete VIP

789 ori
<b>Allview detaliază campania "Răsfăț de vedetă"; iată cum puteți câștiga unul dintre cele 10 pachete VIP</b>Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne dezvăluie detalii interesante despre campania "Răsfăț de vedetă" - modalitate prin care clienții Allview pot câștiga pachete VIP cu totul și cu totul speciale. Pentru a vă putea înscrie în acest

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Allview ne oferă astăzi detalii despre campania numită "Răsfăț de vedetă" - proiect ce oferă clienților șansa unei experiențe exclusiviste VIP. Mai precis, oricine achiziționează unul dintre modelele X3 Soul Style, X3 Soul Lite sau X3 Soul Plus până pe data de 31 octombrie, se va putea înscrie în campanie pe site-ul oficial ce poate fi accesat de aici.

Campanie Allview

Va trebui ca telefonul achiziționat să provină de la unul din magazinele partenere, urmând ca datele facturii să fie necesare la înscriere. Sunt puse astfel în joc 10 pachete VIP ce includ 3 nopți de cazare și pensiune completă la Hotel Alpin (4 stele) din Poiana Brașov pentru două persoane, ședințe de SPA, sesiuni de make-up și hair-styling, precum și o ședință foto realizată de un profesionist.

De asemenea, participanții vor putea câștiga zeci de alte premii constând în dispozitive marca Allview ce vor fi oferite prin tragere la sorți. Pentru mai multe informații legate de această campanie și despre smartphone-urile incluse, puteți accesa pagina oficială allview.ro/rasfatdevedeta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×