Varianta argintie a phablet-ului Vernee Apollo Lite primește un unboxing video

897 ori
<b>Varianta argintie a phablet-ului Vernee Apollo Lite primește un unboxing video</b>Compania chineză Vernee ne-a prezentat anterior un unboxing video pentru varianta gri a phablet-ului Apollo Lite, iar acum este momentul să privim asupra unui clip similar în care își face apariția de această dată modelul pe argintiu. După cum știți deja

Anterior cei de la Vernee ne-au prezentat unboxing-ul variantei gri a phablet-ului Apollo Lite, terminal ce în acest moment este livrat către clienți și care poate fi achiziționat pentru un preț de doar 229$. În continuarea acestei serii de clipuri demonstrative sosește și un video unboxing pentru modelul pe argintiu, o nuanță de culoare la fel de interesantă ce este de asemenea disponibilă la vânzare prin intermediul retailerilor chinezi. 

Vernee Apollo Lite

După cum puteți observa, și accesoriile regăsite în pachet sunt colorate într-o nuanță similară, printre acestea numărându-se încărcătorul rețea ce aduce suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, un cablu USB Type-C pentru încărcare și sincronizare date, respectiv cheița metalică ce ne permite accesarea slotului SIM.

Specificațiile hardware ne sunt deja foarte cunoscute, telefonul sosind la pachet cu un display de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), cu un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și cu o cameră foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli. Avem 4 GB RAM, un scanner de amprente și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Detalii extra despre acest telefon găsiți aici, sau îl puteți comanda de pe AliExpress!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×