Allview prezintă un nou teaser pentru modelul X3 Soul Style; telefon cu scanner de amprente

1.319 ori
<b>Allview prezintă un nou teaser pentru modelul X3 Soul Style; telefon cu scanner de amprente</b>Cât de curând cei de la Allview vor prezenta și smartphone-ul X3 Soul Style, un smartphone din zona entry-level ce a sosi la pachet și cu un scanner de amprente. Astăzi, compania brașoveană ne prezintă un nou material teaser pentru acest produs care va

Acum aproximativ două săptămâni am aflat prin intermediul celor de la Allview despre debutul unui nou smartphone pe piața locală, terminal ce va fi cunoscut drept X3 Soul Style. După denumirea sa ne dăm seama că avem de-a face cu un produs ce pune accentul mai degrabă pe design, detaliu complet adevărat.

Chiar astăzi, compania brașoveană ne prezintă un al doilea teaser pentru acest viitor smartphone, material ce face referire la scanner-ul de amprente pe care îl vom regăsi la pachet. Pe lângă această dotare, ne putem aștepta și la un display cu rezoluție HD, la 2 sau 3 GB memorie RAM și la un procesor quad-core pe 64-bit.

Allview X3 Soul Style ar mai putea aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și cel mai probabil suport pentru două cartele SIM. Bateria ar putea crește la 2500 mAh, iar conectivitatea 4G LTE nu va lipsi din pachet. Rămâne de văzut când Allview va prezenta oficial acest model, și la ce preț va fi comercializat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×