Allview prezintă un nou teaser pentru modelul X3 Soul Style; telefon cu scanner de amprente

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.224 ori
<b>Allview prezintă un nou teaser pentru modelul X3 Soul Style; telefon cu scanner de amprente</b>Cât de curând cei de la Allview vor prezenta și smartphone-ul X3 Soul Style, un smartphone din zona entry-level ce a sosi la pachet și cu un scanner de amprente. Astăzi, compania brașoveană ne prezintă un nou material teaser pentru acest produs care va

Acum aproximativ două săptămâni am aflat prin intermediul celor de la Allview despre debutul unui nou smartphone pe piața locală, terminal ce va fi cunoscut drept X3 Soul Style. După denumirea sa ne dăm seama că avem de-a face cu un produs ce pune accentul mai degrabă pe design, detaliu complet adevărat.

Chiar astăzi, compania brașoveană ne prezintă un al doilea teaser pentru acest viitor smartphone, material ce face referire la scanner-ul de amprente pe care îl vom regăsi la pachet. Pe lângă această dotare, ne putem aștepta și la un display cu rezoluție HD, la 2 sau 3 GB memorie RAM și la un procesor quad-core pe 64-bit.

Allview X3 Soul Style ar mai putea aduce o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și cel mai probabil suport pentru două cartele SIM. Bateria ar putea crește la 2500 mAh, iar conectivitatea 4G LTE nu va lipsi din pachet. Rămâne de văzut când Allview va prezenta oficial acest model, și la ce preț va fi comercializat.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×