Allview dezvăluie smartphone-urile V2 Viper și V2 Viper X în cadrul târgului IMWorld 2015; disponibile de astăzi la pre-comandă

3.005 ori
<b>Allview dezvăluie smartphone-urile V2 Viper și V2 Viper X în cadrul târgului IMWorld 2015; disponibile de astăzi la pre-comandă</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment restr&acirc;ns ce a avut loc astăzi &icirc;n București la IMWorld 2015, compania Allview a dezvăluit două noi smartphone-uri cu prețuri și dotări interesante. Este vorba despre modelele V2 Viper și V2 Viper X, acesta...

În cadrul unui eveniment restrâns ce a avut loc astăzi în București la IMWorld 2015, compania Allview a dezvăluit două noi smartphone-uri cu prețuri și dotări interesante. Este vorba despre modelele V2 Viper și V2 Viper X, acesta din urmă fiind subiectul principal al teaserelor din ultima perioadă.

Pentru a ne spune mai multe despre noile device-uri, pe scena ad-hoc de la fața locului a urcat Dorin Găman, manager de operațiuni în cadrul companiei Allview. Primul device luat în vizor a fost modelul V2 Viper, device axat pe publicul ceva mai tânăr și care vine într-un ambalaj foarte compact.

Acest model cu grosime de 7.85 mm, sosește cu display AMOLED HD de 4.7 inch, cu un procesor quad-core pe 64-bit ce este tactat la 1.3 GHz, și cu 1 GB memorie RAM. Primim 16 GB memorie flash, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, tehnologie audio DTS și Android 5.0 Lollipop. De asemenea, primim și un modul infraroșu pentru controlul televizorului, sau altor aparate electronice.

Telefonul oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, suport dual-SIM, 4G LTE și o baterie de 2.000 mAh. Ca o primă impresie de la fața locului, V2 Viper este un terminal chiar atractiv, acesta având o carcasă cu ramă și spate metalic, iar dimensiunile ecranului îl fac foarte ușor de utilizat cu o singură mână.

Prețul recomandat de către Allview este de 999 lei, sumă ce ar putea scădea pe viitor odată cu apariția altor modele. Telefonul va fi disponibil la vânzare începând din data de 20 octombrie, iar de astăzi clienții pot opta pentru o pre-comandă.

În prim-plan s-a aflat totuși modelul V2 Viper X, device ceva mai performant din punct de vedere hardware. Acesta adoptă un panou HD Amoled de 5.5 inch ce este protejat de Gorilla Glass 3, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și un slot microSD de până la 128 GB. Ni se oferă și un procesor octa-core pe 64-bit tactat la 1.3 GHz.

De asemnea, telefonul vine cu 4G LTE, suport dual-SIM,un senzor foto principal Samsung de 13 megapixeli cu autofocus, și cu un modul selfie de 5 megapixeli. Allview V2 Viper X rulează Android 5.1 Lollipop, iar ca noutăți avem parte de un port USB Type-C reversibil, acesta fiind primul device din portofoliul Allview ce beneficiază de o asemenea dotare.

La fel ca și V2 Viper, această versiune superioară ne aduce tehnologia audio DTS pentru o experiență mai calitativă. Aflați că V2 Viper X adoptă o carcasă cu ramă realizată dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu, a cărui grosime este de doar 7.2 mm. Capacul din spate este unul de tip glossy ce permite accesul la baterie.

Allview V2 Viper X vine pe alb, negru sau auriu, fiind disponibil pentru moment doar la pre-comandă pentru suma de 1.249 lei. Ulterior, livrările se vor efectua începând cu data de 6 noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×