Allview V1 Viper S4G primește o nouă actualizare de sistem la Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.239 ori
<b>Allview V1 Viper S4G primește o nouă actualizare de sistem la Android 4.4 KitKat</b>Prin intermediul unei postări de pe pagina oficială de Facebook a celor de la Allview, aflăm că smartphoneul V1 Viper S4G primește acum o nouă actualizare de sistem la Android 4.4 KitKat, proces de update ce se va realiza manual. întreaga...

Prin intermediul unei postări de pe pagina oficială de Facebook a celor de la Allview, aflăm că smartphoneul V1 Viper S4G primește acum o nouă actualizare de sistem la Android 4.4 KitKat, proces de update ce se va realiza manual. întreaga procedură de update însoțită de către imagini poate fi consultată chiar aici.

Printre avantajele acestei actualizări software putem menționa o îmbunătățire adusă asupra stabilității OS-ului, îmbunătățirea traducerilor, cât și remedierea unor bug-uri minore. După cum bine știți acest device a sosit în redacția Mobilissimo chiar luna trecută, un unboxing fiind disponibil chiar aici.

De asemenea, telefonul în cauză este subiectul unui concurs organizat în parteneriat cu cei de la Allview, acesta urmând a fi oferit ca premiu după o extragere prin random.org odată ce recenzia va fi publicată. Pentru a vă înscrie în concurs tot ce aveți de făcut este să urmați 3 pași simpli pe care îi regăsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×