Allview V1 Viper i 4G anunțat oficial; acesta oferă conectivitate 4G LTE pe ambele SIM-uri

Autor:  | Publicat în:  Allview 881 ori
<b>Allview V1 Viper i 4G anunțat oficial; acesta oferă conectivitate 4G LTE pe ambele SIM-uri</b>în cursul acestei zile, compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unui nou smartphone ce oferă suport 4G LTE, și anume modelul V1 Viper i 4G. Acesta din urmă aduce la pachet conectivitate 4G pe ambele SIM-uri și un procesor quad-core, prețul...

în cursul acestei zile, compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unui nou smartphone ce oferă suport 4G LTE, și anume modelul V1 Viper i 4G. Acesta din urmă aduce la pachet conectivitate 4G pe ambele SIM-uri și un procesor quad-core, prețul său recomandat fiind de doar 649 lei.

Allview V1 Viper i 4G dispune de un display TFT LCD de 4.7 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli ce este protejat de o sticlă rezistentă la zgărieturi, un procesor quad-core de 1.3 GHz, un GPU Mali-400, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Allview V1 Viper i 4G

Avem la dispoziție și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 1.900 mAh ce promite o autonomie de până la 180 ore în modul standby.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×