Allview V1 Viper i 4G anunțat oficial; acesta oferă conectivitate 4G LTE pe ambele SIM-uri

915 ori
<b>Allview V1 Viper i 4G anunțat oficial; acesta oferă conectivitate 4G LTE pe ambele SIM-uri</b>în cursul acestei zile, compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unui nou smartphone ce oferă suport 4G LTE, și anume modelul V1 Viper i 4G. Acesta din urmă aduce la pachet conectivitate 4G pe ambele SIM-uri și un procesor quad-core, prețul...

în cursul acestei zile, compania brașoveană Allview a anunțat lansarea unui nou smartphone ce oferă suport 4G LTE, și anume modelul V1 Viper i 4G. Acesta din urmă aduce la pachet conectivitate 4G pe ambele SIM-uri și un procesor quad-core, prețul său recomandat fiind de doar 649 lei.

Allview V1 Viper i 4G dispune de un display TFT LCD de 4.7 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli ce este protejat de o sticlă rezistentă la zgărieturi, un procesor quad-core de 1.3 GHz, un GPU Mali-400, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Allview V1 Viper i 4G

Avem la dispoziție și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 1.900 mAh ce promite o autonomie de până la 180 ore în modul standby.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×